Props

Props, met andere woorden een rekwisiet, vervaardigen wij voor tv programma’s, een object voor een stand op een beurs of evenement..

200120122658

Iglo

Voor het TV kinderprogramme BZT show, ontwierpen we deze 3D iglo. Uitgevoerd in slechts piepschuim. De losse blokken werden in het programma opgebouwed.

 

 

07122010128

VW Kever

Intel wilde een halve VW kever  voor een beursstand. Het mocht alleen niets wegen, makkelijk mee te nemen zijn. We hebben de Kever in EPS en polyester vervaardigd. Vervolgens is er een laag polyurethaan op gespoten in een grove structuur om een zacht effect te creëren. 

FB_IMG_1560925826654

3D Hart

Voor een videoclip van Monsif is deze hart gemaakt in EPS met een watergedragen verf.

Het moest zo licht mogelijk zijn.

IMG_0119

Prototype dashboard,

Een compleet  3D bestand werd aangeleverd. We hebben het vervolgens zeer fijn uitgefreesd in EPS (piepschuim)  en het vlak geschuurd en glad afgewerkt met een gipspasta. Vervolgens gecoat in een water-gedragen matte lak.

Naamloos-1

Pion

Voor decoratie – etalage. Vanaf een contourtekening  is dit model uit eps (piepschuim) uitgefreesd op de grote draaitafel. Vervolgens gecoat met een dun kunststoflaagje. Na het schuren gespoten in een 2K lak.  

 

De linker pion is gespoten in een PU kunststof. Er kan gekozen worden voor deze structuur of we schuren het strak.

Gitaren voor Walibi acteurs.

Deze life zise gitaren zijn van lichtgewicht foam vervaardigd naar aangeleverde tekening.

Hartjes van 30 cm,

Na een mal te hebben gemaakt met onze 3D printer, deze strak geschuurd en gepolijst te hebben is er een mal van gemaakt.  Vervolgens zijn er 30 stuks van gegoten in een PU kunststof.  Gespoten met hoogglans 2K lak.

20130704_161208

Sokkel

Aan de hand van een schets is deze sokkel geheel in 3D uitgevoerd in EPS (piepschuim)

 

De tekst is 3D gegraveerd, de vlakken zijn met een gloeidraad cnc snijmachine uitgesneden en alles is samen verlijmd tot één gehaal. Middels airbrushwerk is het in eigen huis gedecoreerd in een oud effect.

20120910_082931

Hummer

Deze hummer is geheel in EPS (piepschuim) cnc uitgesneden en 3D cnc gestuurd uitgefreesd. Na het samenstellen is er handmatig wat aangepast en is de hummer strak afgeleverd. Het is voor een stand onderste boven opgehangen als zijnde een lijmsoort dat alles kan lijmen.

IMG_20180917_144330

Rotsen gestapeld

Ter decoratie is deze  stapel rotsenhandmatig gevormd uit EPS (piepschuim).

 

Het is geverfd in de gewenste Ral kleuren met watergedragen lak.